DALAM RINDU KAU TERSENYUM, DALAM PILU KAU SENTUH NADI CINTAKU

YONEX-SUNRISE WORLD SUPERseries MASTER FINALS 2008 (LIKAS,SABAH)

>> Ahad, 11 Januari 2009

Sempat jugak aku menengok kejohanan ni.Hantu badminton katakan..

5 ulasan:

Phain 12 Januari 2009 4:09 PG  

Ketenagan fikiran merupakan salah satu faktor kesihatan manusia. Anda tentu sihat dan bahagia.

Anak Rimba 12 Januari 2009 4:20 PG  

hehe..TQ
Memang sihat walafiat juga ni.Bersukan adalah satu amalan yang baik untuk awet muda.

sue_fingers 12 Januari 2009 5:49 PG  

waaa ko ada tengok ka 2 games hehehe saya d tasik d luar time 2 joging2, saya jadi follower ko a...ko pun jadi la follower saya :) nice blog tulis banyak2 lagi :)

$en$ei 12 Januari 2009 8:49 PG  

hi anak rimba. bah... sa join la juga ko ni hehe.

Sang Kancil 12 Januari 2009 11:40 PTG  

tak fahamlah dengan manusia ni..adakah bulu dipukul..dikejar..memenatkan,kalau di rimba..kejar..tangkap dan makan..kenyang..he..he... macammna pun ia satu sukan yang baik...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP